Στέφανος Τσιτσιπάς : Ένα αστέρι γεννιέται

 

Είναι το πρόσωπo των ημερών, όχι επειδή είναι Έλληνας και είμαστε όλοι περήφανοι για τα κατορθώματα του, αλλά επειδή τάραξε τα νερά στον κόσμο του τένις, με την εξαιρετική πορεία του στο Τουρνουά Τένις της Αυστραλίας, ένα από τα τέσσερα μεγάλα τουρνουά του κόσμου. Το όνομα του συζητήθηκε και συζητιέται παγκόσμια και όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη μεγάλη εμφάνιση του και να γιορτάσουμε μαζί του μια μεγάλη νίκη.

 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12 Αυγούστου του 1998, Λιοντάρι στο ωροσκόπιο, λιοντάρι και στην καρδιά! Η ώρα γέννησης του αυτή την στιγμή άγνωστη, παρόλα αυτά θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε όσο περισσότερο μπορούμε την προσωπικότητα και τις δυνατότητες του μέσα από τον αστρολογικό του χάρτη.

 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΛΑΝΗΤΩΝ

 

Φωτιά: 5          Γη: 2    Αέρας: 2                 Νερό: 3

 

Με την πρώτη ματιά στο γενέθλιο ωροσκόπιο του Στέφανου Τσιτσιπά, παρατηρούμε ότι υπάρχει πλεόνασμα του στοιχείου της φωτιάς, που υποδεικνύει ένα πλεόνασμα ενθουσιασμού και ενεργητικότητας, που κάποιες φορές είναι δύσκολο να ελεγχθεί. Έχει φοβερές δυνατότητες σωματικής δραστηριότητας, αλλά με τον ασυγκράτητο χαρακτήρα του, κάποιες φορές αναλαμβάνει μεγάλα ρίσκα που μπορούν να οδηγήσουν σε τραυματισμούς!

 

Με το στοιχείο του αέρα να είναι λίγο στο ωροσκόπιο του, υποδηλώνεται η ανασφάλεια του για τις διανοητικές κυρίως ικανότητες του. Πρόκειται αναμφίβολα για ένα έξυπνο άτομο, που όμως δεν χρησιμοποιεί όσο θα μπορούσε την δύναμη του μυαλού του.

 

Και το στοιχείο της γης εκπροσωπείται αμυδρά στο γενέθλιο ωροσκόπιο του, με αποτέλεσμα να μην τον αγγίζουν τα πεζά και πρακτικά ζητήματα της ζωής ή η αποταμίευση.

 

ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ

Παρορμητικά: 3      Σταθερά: 7      Μεταβλητά: 2

 

Η κυριαρχία της σταθερής ποιότητας στο χάρτη του Στέφανου μας δείχνει ότι πρόκειται για ένα αποφασιστικό άτομο, με επιμονή στους στόχους του. Δεν επηρεάζεται εύκολα από τους γύρω του και λίγα πράγματα θα μπορούσαν να τον βγάλουν από την προκαθορισμένη πορεία του. Η πρόκληση στην ζωή του θα είναι να είναι πιο ανοιχτός στους άλλους και πιο προσαρμοστικός, χωρίς να παρεκκλίνει από αυτό που θεωρεί σημαντικό για την ζωή και την καριέρα του!

 

Για μία προσωπική, εξειδικευμένη πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε τώρα στο 9011513403!

 

ΠΛΑΝΗΤΕΣ

 

Ως γνήσιο Λιοντάρι έχει μεγάλη σιγουριά στον εαυτό του και στις δυνατότητες του! Έχει θάρρος, γενναιότητα, αποζητά τον θαυμασμό και τον έπαινο και είναι ευτυχής όταν αισθάνεται την στήριξη των ανθρώπων γύρω του, ή στην περίπτωση του Στέφανου, των απανταχού θαυμαστών του. Το πείσμα του είναι απίστευτο και δεν υποχωρεί, παρά μόνο αφού καταφέρει αυτό που έχει βάλει στόχο!

 

Με την Σελήνη του στον Κριό, είναι άτομο προικισμένο με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση! Είναι άτομο αυθόρμητο και ειλικρινές, αυτόνομο και ανεξάρτητο στην φύση, λατρεύει την περιπέτεια και τη δράση, το ρίσκο αλλά και τις μικρές καθημερινές απολαύσεις της ζωής. Ωστόσο μπορεί να γίνει ανυπόμονος, καθώς και να χάσει σε στιγμές τον αυτοέλεγχο του.

 

Ο Ερμής του βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, κάτι που τον κάνει χειμαρρώδη και δυναμικό, εκφραστικό και εξωστρεφή, ένα άτομο που καταφέρνει να κλέβει τις εντυπώσεις! Ο φόβος είναι άγνωστο συναίσθημα γι αυτόν και υπερασπίζεται τις θέσεις και απόψεις του με νύχια και με δόντια. Ωστόσο δεν στερείται ευαισθησίας, θέλοντας οι άνθρωποι γύρω του να είναι ευτυχισμένοι και να περνούν καλά.

 

Στον Καρκίνο έχει την Αφροδίτη του, με αποτέλεσμα να είναι ένα άτομο ρομαντικό, στοργικό και τρυφερό, ένα άτομο που το όνειρο της ζωής του είναι να φτιάξει ένα ζεστό σπιτικό, όπου θα στεγάσει την αγάπη και τα όνειρά του με το ταίρι του και τους απογόνους του. Λειτουργεί υπερπροστατευτικά με τα άτομα που αγαπά, αν και κάποιες φορές μπορεί να «πνίξει» τους γύρω του με την αγάπη του.

 

Ο Άρης του βρίσκεται επίσης στον Καρκίνο, με συνέπεια να απεχθάνεται τις διαμάχες και τις εντάσεις. Του αρέσει να κινείται εκ του ασφαλούς, αποφεύγοντας τα μεγάλα ρίσκα. Όταν αισθάνεται ότι απειλείται, οχυρώνεται και κρατά αμυντική στάση για να μην πληγωθεί. Κρατά μέσα του όλα του τα προβλήματα και τις στενοχώριες, με αποτέλεσμα κάποιες στιγμές να εκρήγνυται. Οι ανασφάλειες του είναι πολλές και τον κατατρώνε εσωτερικά. Ο πλούσιος συναισθηματικός του κόσμος μπορεί να εκφραστεί με τρόπο δημιουργικό, μέσα από μια καλλιτεχνική δραστηριότητα, την γραφή ή ακόμη και την ομιλία.

 

Με τον Δία στους Ιχθείς κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις κοινωνικές ευαισθησίες του! Οι ανάγκες των άλλων παραμερίζουν συχνά τις δικές του επιθυμίες και ανάγκες, ωστόσο του αρέσει να εξετάζει σε βάθος το κάθε ζήτημα. Η φιλοσοφία, ο μυστικισμός ή ζητήματα θρησκείας τον προσελκύουν και επιθυμεί να ρίξει φως σε ανεξερεύνητες πλευρές και αχαρτογράφητα νερά. Γενικά πρόκειται για άτομο με πλούσια φαντασία,  ισχυρή διαίσθηση και μεγάλο καλλιτεχνικό ταλέντο!

 

Ο γενέθλιος Κρόνος του βρίσκεται στον Ταύρο. Η θέση αυτή τον κάνει αρκετά συγκρατημένο, καθώς δεν θέλει να θέσει σε κίνδυνο ή να διαταράξει τις ισορροπίες της ζωής του και χάσει τα κεκτημένα του. Αυτό όμως αποτελεί τροχοπέδη στην εξέλιξη του, καθώς δεν μπορεί να κάνει εύκολα την μεγάλη υπέρβαση, που θα τον οδηγήσει σε μια ραγδαία ανάπτυξη στην ζωή του. Είναι άτομο σταθερό στα συναισθήματα του, αλλά και αποφασισμένο να διατηρήσει την υλική του ευημερία, σε βάρος κάποιες φορές των ανθρώπινων σχέσεων του.

 

Στον Υδροχόο είναι ο Ουρανός, κάνοντας τον ένα απρόβλεπτο άτομο, πρωτότυπο και εκκεντρικό, εύθυμο και εξωστρεφή με προοδευτικές αντιλήψεις. Τα ανθρωπιστικά ιδεώδη και οι δημοκρατικές αξίες είναι πολύτιμες γι αυτόν και δραστηριοποιείται σε κοινωνικά ζητήματα. Ερωτεύεται κεραυνοβόλα, ζει έντονες στιγμές, ωστόσο δεν δεσμεύεται εύκολα και προτιμά τις ελεύθερες σχέσεις.

 

Στον Υδροχόο βρίσκεται και ο γενέθλιος Ποσειδώνας του! Πρόκειται για ένα άτομο φιλάνθρωπο, με πολλές κοινωνικές ευαισθησίες, ένα άτομο που δεν του αρέσει ο κόσμος που ζούμε και προσπαθεί, μέσα από συλλογική δράση να τον αλλάξει προς το δικαιότερο. Λατρεύει την φύση και την κοινωνική ζωή και είναι σε θέση να μεταδώσει την θετική του ενέργεια και την αισιοδοξία του!

 

Τέλος, ο Πλούτωνας του είναι τον Τοξότη, κάνοντας τον ένα άτομο που δεν απατάται από τα φαινόμενα και δεν σταματά να αναζητά την ρίζα, την ουσία και τις κρυφές έννοιες στο κάθε τι. Και για τον λόγο αυτό είναι προικισμένος με αναλυτική σκέψη! Είναι άτομο με ευθύτητα, η οποία κάποιες φορές δεν εκτιμάται ιδιαίτερα από τους γύρω του.

 

ΟΙΚΟΙ

 

Ήλιος στον 10ο: Αποζητά την αναγνώριση και την κοινωνική καταξίωση, και γύρω από αυτούς του δύο πυλώνες δρομολογεί το κάθε τι στη ζωή του. Δεν θα δυσκολευτεί να πετύχει τη διάκριση που επιθυμεί, καθώς το καλά οργανωμένο μυαλό του και η ικανότητα του να συντονίζει και να κατευθύνει σωστά και με συνέπεια τις υποθέσεις του τον βοηθούν αποτελεσματικά.

 

Σελήνη στον 6ο: Πρόκειται για ένα άτομο χαμηλών τόνων, αποστρέφεται τις φασαρίες και τους καυγάδες, έχει μεγάλες ευαισθησίες, ταλαιπωρείται όμως και από ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα ή κρίσεις άγχους.

 

Ερμής στον 10ο: Με άριστες επικοινωνιακές ικανότητες, ευτροφία και πρακτικότητα μυαλού, η επαγγελματική του πρόοδος και καταξίωση είναι εξασφαλισμένη. Πρόκειται για άτομο που επιβάλλεται ακόμη και με τη σιωπή του και καταφέρνει πολύ εύκολα να κερδίσει τον σεβασμό και την εύνοια των γύρω του. Πέραν αυτού, έχει και ένα εξαιρετικό επιχειρηματικό μυαλό!

 

Αφροδίτη στον 10ο: Επέλεξε την καριέρα που τον εκφράζει απόλυτα και που αισθάνεται ότι τον ολοκληρώνει. Με επιμέλεια και εργατικότητα κυνηγά τους στόχους του, πολλές φορές όμως βάζει πολύ ψηλά τον πήχη, αγγίζοντας ίσως τα όρια της υπερβολής.

 

Άρης στον 9ο: Διαθέτει ισχυρή σκέψη, αναλυτικό και ανήσυχο πνεύμα, αλλά και κάπως απόλυτες απόψεις για την ζωή! Αναζητά ωστόσο και προσπαθεί να ανακαλύψει τα κρυφά νοήματα της ζωής.

 

Δίας στον 5ο: Πρόκειται για ένα δημιουργικό άτομο, με πολλά ταλέντα και μεγάλη πνευματική καλλιέργεια, που μπορεί να εκφραστεί και μέσα από την τέχνη!

 

Κρόνος στον 7ο: Γοητεύεται από άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, με περισσότερες εμπειρίες και γνώσεις, γιατί τον κάνουν να αισθάνεται ασφαλής! Ο γάμος είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση, που όταν την πάρει, θα δεσμευτεί ολοκληρωτικά!

 

Ουρανός στον 4ο: Οι επιλογές του είναι εκκεντρικές, πρωτότυπες και καινοτόμες και έχει ένα ιδιόρρυθμο και αρκετά φιλελεύθερο τρόπο ζωής! Η δημιουργία οικογένειας μπορεί να τον τρομάζει, ωστόσο την απόφαση αυτή θα την πάρει εντελώς απροσδόκητα.

 

Ποσειδώνας στον 4ο: Σε πιεστικές στιγμές της ζωής του, αποζητά την ασφάλεια της οικογένειας και του σπιτιού του. Είναι το κρησφύγετο του, εκεί που μπορεί να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις του και να εφορμήσει εκ νέου!

 

Πλούτωνας στον 2ο: Τον χαρακτηρίζει η τόλμη και δεν διστάζει να τα παίξει όλα για όλα, προκειμένου να φτάσει κάποια στιγμή ψηλά! Η ικανότητα να προφυλάσσει τον εαυτό του, αλλά και η διαίσθηση του που τον καθοδήγει, πότε το εγχείρημα του θα έχει θετική προοπτική, τον βοηθούν να πετυχαίνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Δεν τον τρομάζει η αποτυχία, καθώς από αυτή αντλεί πολύτιμα μαθήματα, και συνεχίζει να παλεύει μέχρι να πετύχει. Έχει οικονομική εύνοια και διαχειρίζεται τις οικονομίες του με άριστο τρόπο!

 

Για μία προσωπική, εξειδικευμένη πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε τώρα στο 9011513403!

 

ΟΨΕΙΣ

 

Τρίγωνο Ήλιος – Σελήνη: Έχει την τύχη να σημειώνει την  πρόοδο που επιθυμεί, γιατί έχει την ικανότητα να αντιμετωπίζει έγκαιρα και με ευελιξία τις δυσκολίες που συναντά στην πορεία του. Γνωρίζει πολύ καλά τον εαυτό του και έχει την ικανότητα να βλέπει, να διαισθάνεται και να αντιλαμβάνεται τις καταστάσεις που αντιμετωπίζει στο σύνολο τους, με αποτέλεσμα να προφυλάσσει αποτελεσματικά τον εαυτό του.

 

Σύνοδος Ήλιου – Ερμή: Η μεγαλύτερη δύναμη του είναι η δύναμη του μυαλού του! Η ευστροφία του τον βοηθά να προοδεύσει και να προφυλαχτεί σε δύσκολες καταστάσεις. Το επικοινωνιακό του ταλέντο είναι μεγάλο και ξέρει να χειρίζεται τον λόγο και να πείθει.

 

Τρίγωνο Σελήνης – Ερμή: Αποδίδει καλύτερα όταν περιβάλλεται από νέους ανθρώπους και γνωρίζει πώς να δημιουργεί ένα περιβάλλον στήριξης γι αυτούς. Όλοι μαγνητίζονται από τα λόγια και τις αφηγήσεις του και διασκεδάζουν.

 

Τετράγωνο Σελήνης – Άρη: Η συμπεριφορά του απέναντι στα άτομα που τον περιβάλουν είναι πολύ αυστηρή και σε περιπτώσει μπορεί να γίνει οξύθυμος. Κάποιες φορές επιδιώκει να κάνει γνωριμίες και φιλίες με άτομα που γνωρίζει εκ των προτέρων ότι δεν θα τον βοηθήσουν να πετύχει αυτό που επιδιώκει, με αποτέλεσμα να απογοητεύεται και να απομακρύνεται γενικά από τους γύρω του.

 

Εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού: Έχει μεγάλο αυθορμητισμό και βρίσκεται συνεχώς σε κίνηση! Η μεγαλύτερη ανάγκη του στη ζωή είναι να ζει ελεύθερα και ανεξάρτητα, χωρίς περιορισμούς. Για τον λόγο αυτό λατρεύει την μποέμικη ζωή! Έχει επίσης καινοτόμες ιδέες που αφορούν την κοινωνική του ζωή.

 

Σύνοδος Αφροδίτης – Άρη: Η ζωή του χαρακτηρίζεται από πάθος, ένταση, περιπέτεια και ενθουσιασμό! Απολαμβάνει την κάθε στιγμή όσο πιο έντονα μπορεί και για τον Στέφανο δεν υπάρχουν μέτρια συναισθήματα. Είτε θα είναι παθιασμένα και θα τα δίνει όλα, είτε θα αποχωρεί και να απομακρύνεται από κάτι ή κάποιο άτομο που σταματά πλέον να τον εκφράζει.

 

Τρίγωνο Αφροδίτης – Δία: Τα προβλήματα και τα εμπόδια δεν μπορούν να σταματήσουν την πορεία του προς το επιθυμητό αποτέλεσμα! Λειτουργεί άψογα σε συνεργασίες, ιδίως εάν αυτές αφορούν την καριέρα του!

 

Τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου: Το επίκεντρο του ενδιαφέροντος του αποτελεί η επαγγελματική άνοδος και η ευημερία του, παραμελώντας πολλές φορές άλλες πτυχές της ζωής του. Μπορεί να ζήσει ασκητικά, προκειμένου να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα. Ωστόσο κάποιες φορές αναλαμβάνει περισσότερες ευθύνες από αυτές που μπορεί να σηκώσει.

 

Αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα: Πρόκειται για ένα ονειροπόλο άτομο, με πολύ ζωηρή φαντασία, που όμως κάποιες φορές πλάθει ένα δικό του εικονικό κόσμο και παραβλέπει την πραγματικότητα που τον πληγώνει. Δεν τα πάει καλά με τους χωρισμούς ή τους αποχωρισμούς στη ζωή του και τους βιώνει με δραματικό τρόπο.

 

Ημιτρίγωνο Άρη – Δία: Ο λόγος του αποτελεί συμβόλαιο και έχει την ικανότητα να διαχειρίζεται τους ανθρώπους γύρω του προς όφελος του. Με τον εξωστρεφή του χαρακτήρα κάνει πολύ καλές και χρήσιμες για την καριέρα του γνωριμίες. Στην καριέρα του θα διαπρέψει, γιατί δεν επιτρέπει στο παραμικρό εμπόδιο να σταθεί εμπόδιο στο όνειρό του.

 

Εξάγωνο Δία – Ποσειδώνα: Επικεντρώνεται στο δάσος αντί για το μεμονωμένο δέντρο, στο κοινό και συνηθισμένο αντί για το ασυνήθιστο και ιδιόμορφο. Μπορεί πολύ καλά να λειτουργήσει σαν εκπρόσωπος των άλλων, καθώς έχει την βαθιά αίσθηση, σχεδόν μεταφυσική, για όλα εκείνα που μας ενώνουν στην ζωή.

 

Τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα: Η πειθαρχημένου πλευρά του χαρακτήρα του δεν αφήνει πολλά περιθώρια για όνειρα και οράματα σε άλλου τομείς της ζωής του, πέρα από την καριέρα του. Αγνοεί οτιδήποτε δεν είναι πρακτικό και χρήσιμο στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας του.

 

Για μία προσωπική, εξειδικευμένη πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε τώρα στο 9011513403!

 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

 

Από την ακτινογραφία του ωροσκοπίου υγείας του στέφανου Τσιτσιπά προκύπτει ότι πρόκειται για ένα άτομο με μεταβολισμό σταθερό έως υψηλά. Είναι ένα άτομο που θυμώνει με τον εαυτό του όταν αρρωσταίνει και τα πιθανά προβλήματα που ευχόμαστε να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσει ποτέ, είναι οι πόνοι στην μέση και ενδεχόμενοι τραυματισμοί στην σπονδυλική στήλη.

 

Εν συντομία τα στοιχεία που προκύπτουν από την ανάλυση του Ωροσκοπίου υγείας του είναι τα ακόλουθα:

 

Στοιχεία από τον 1ο Οίκο: Οι εξωτερικές πιέσεις δημιουργούν ένα αίσθημα πίεσης στο στήθος. Το στρες μπορεί να επηρεάσει την λειτουργία της ίδιας της καρδιάς, με κίνδυνο την μεταγενέστερη εκδήλωση καρδιακών νοσημάτων, εάν δεν προσεχτεί.

 

Στοιχεία από τον 6ο Οίκο: Με τον 6ο Οίκο που βρίσκεται στον Αιγόκερω, ο οποίος κυβερνάται από τον Κρόνο, πιέσεις θα ασκηθούν στο σκελετό καθώς και στα γόνατα του. Προσοχή χρειάζεται το ασβέστιο του οργανισμού! Η παρατεταμένη πίεση και το άγχος μπορεί να έχει αντίκτυπο, πέρα από την καρδιά, και στα οστά!

 

Στοιχεία από γονικές καταβολές: Με τον Πλούτωνα να κυβερνά τον 4ο Οίκο του, το μέρος που επηρεάζεται περισσότερο είναι τα ανώτερα ψυχικά στρώματα. Διαθέτει την ψυχική δύναμη που μπορεί να τον ανυψώσει πέρα και πάνω από όλους και όλα!

 

Για μία προσωπική, εξειδικευμένη πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε τώρα στο 9011513403!

 

Στοιχεία από γενέθλιες όψεις:

 

  • Ο Ήλιος σε τρίγωνο με την Σελήνη του χαρίζει αρμονία και διευκολύνει τον τομέα της υγείας του, ειδικά σε ότι έχει σχέση με την κυκλοφορία της ενέργειας στον οργανισμό, την ικανότητα ανάρρωσης, την καρδιά, την πεπτική λειτουργία και γενικά όλα τα υγρά του σώματος.
  • Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή τονίζει τους τομείς της υγείας που σχετίζονται με την κυκλοφορία της ενέργειας, την καρδιά, τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου, τις αυτόνομες λειτουργίες του οργανισμού καθώς και την ικανότητα ανάρρωσης.

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ 2019

Τα προοδευτικό ωροσκόπιο για το 2019 δείχνει ότι θα υπάρξουν δυσκολίες και διανοητικά μπλοκαρίσματα σε επίπεδο μάθησης και επικοινωνίας. Δεν λείπει η ευστροφία, αλλά περισσεύει μάλλον ο φανατισμός και η μονομέρεια στις απόψεις. Θα υπάρξουν σοβαρά εμπόδια και περιορισμοί που δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης και επιτυχίας. Για να πετύχει κάτι, θα πρέπει να καταβάλλει την διπλάσια προσπάθεια από κάποιο άλλο άτομο, με αποτέλεσμα οι δυσκολίες να μεταφέρονται και σε άλλους τομείς της ζωής του. Για να μπορέσει να διατηρήσει την θετική δυναμική, χρειάζεται θετική σκέψη και συμπεριφορά.

Ημερομηνίες-σταθμοί:

8 Φεβρουαρίου 2019: Περίοδος αβεβαιότητα και σύγκρουσης! Προβλήματα στην εργασία.

 

18 Φεβρουαρίου 2019: Μια δύσκολη εποχή, κάτω από έντονη πίεση, στρες και ένταση.

 

24 Μαρτίου 2019: Κίνδυνος για εμπλοκή σε απάτες ή την απόκτηση ανεπιθύμητων συνηθειών.

 

1 Μαΐου 2019: Αναγνώριση της ανάγκης για άμεση δράση!

 

17-18 Μαΐου: Οι αναποδιές δημιουργούν άγχος. Ανάγκη για ξεκούραση!

 

2 Σεπτεμβρίου 2019: Ξεκινά μια εξαιρετικά πετυχημένη και αποδοτική περίοδος, που θα διαρκέσει ένα χρόνο!

 

Για μία προσωπική, εξειδικευμένη πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε τώρα στο 9011513403!

 

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

 

Όπως γίνεται φανερό από την ανάλυση του γενέθλιου χάρτη του Στέφανου Τσιτσιπά, έχει και την τύχη, αλλά και τις ικανότητες να κατακτήσει τον Όλυμπο του! Εμπόδια και αποτυχίες δεν θα λείψουν από την πορεία του, αλλά δεν θα τον αποθαρρύνουν στο ελάχιστο. Έχει μέλλον και λαμπρή πορεία μπροστά του, εάν διατηρήσει σταθερή πορεία και διαφυλάξει την υγεία του, και του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία και μεγάλες διεθνείς διακρίσεις!

 

Για μία προσωπική, εξειδικευμένη πρόβλεψη από την Αλίντα Κανάκη κάλεσε τώρα στο 9011513403!

 

Από τη Αλίντα Κανάκη στο fthis.gr

Nicole Kidman

NICOLE KIDMAN
Η Nicole Kidman ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων. Γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου του 1967 και είναι μια βραβευμένη με Όσκαρ Αυστραλή ηθοποιός. Το 2006 ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός της κινηματογραφικής βιομηχανίας. Σαν γνήσια Δίδυμος είναι γνωστή για την ψυχραιμία της, αλλά και τους έξυπνους ελιγμούς της. 
Η Νικόλ σαν Δίδυμος είναι σκεπτόμενη και αναλύει τα πάντα. Υποφέρει πολύ συχνά, γιατί η αυτοκριτική της καταλήγει σε αδιέξοδα και πολλούς προβληματισμούς σχετικά με το τι θέλει και τι ψάχνει τελικά σε αυτή τη ζωή. Τα συμπεράσματα στα οποία καταλήγει μπορεί να ανατραπούν από τη μια στιγμή στην άλλη, με την ευκαιρία κάποιου ξαφνικού γεγονότος, το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να αντιμετωπίσει, γιατί είναι μέσα σε όλα. Είναι πολλές φορές μπλεγμένη σε διάφορες καταστάσεις, είναι ενημερωμένη για τις τελευταίες εξελίξεις των γεγονότων κοινωνικών, πολιτικών και πνευματικών και φυσικά πάντα ψάχνει τον κατάλληλο με τον οποίο θα μοιραστεί την κριτική και την αξιολόγηση τους!

Αλίντα Κανάκη 

Madonna ωροσκόπιο

Madonna ωροσκόπιο
H Madonna γεννήθηκε στις 16 Αυγούστου του 1958 και ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα. Είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια, στιχουργός, μουσικός, παραγωγός, χορεύτρια, ηθοποιός και συγγραφέας. Όλοι την χαρακτηρίζουν ως τη «Βασίλισσα της Ποπ». Είναι γνωστή για πρωτοποριακά μουσικά της video καθώς και τη χρήση πολιτικών, θρησκευτικών και σεξουαλικών συμβόλων στην δουλειά της.  Το 2000 το βιβλίο ρεκόρ Γκίνες αναγνώρισε τη Madonna ως την πιο επιτυχημένη τραγουδίστρια όλων των εποχών με πωλήσεις περίπου 130 εκατομμυρίων δίσκων και 50 εκατομμυρίων single. Σαν γνήσιο Λιοντάρι έχει την ικανότητα να εξωτερικεύει συναισθήματα και να εκφράζεται μ' ένα ζεστό, όλο αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα τρόπο. Κύρια χαρακτηριστικά του Λέοντα είναι η δύναμη, η ακτινοβολία, η υπερηφάνεια, η ηγεσία, η αξιοπρέπεια, η γενναιοδωρία, η ευγένεια, αλλά και ο εγωισμός, το πείσμα, τα μεγαλεπήβολα σχέδια και η ματαιοδοξία. Είναι γεμάτος αυτοπεποίθηση σε όλους τους τομείς της ζωής του και έχει την αίσθηση ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα μόνος του. Ενθουσιάζεται εύκολα με κάποιο ιδανικό και θα το υποστηρίξει μέχρι τελικής πτώσης. Έχει σταθερότητα στις αντιλήψεις και τα πιστεύω του και συχνά είναι αμετακίνητος, ενώ έχει πολύ καλές και έξυπνες ιδέες για το κάθε τι.
Αλίντα Κανάκη

Naomi Watts - Astro celebrity από την Αλίντα Κανάκη

Astro - celebrity

Η Ναόμι Γουότς γεννήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου του 1968 και ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού. Γεννήθηκε στην Αγγλία αλλά μετακόμισε στην Αυστραλία σε ηλικία 14 ετών όπου ξεκίνησε και μαθήματα υποκριτικής. Το 1991 ανέλαβε τον πρώτο της μεγάλο ρόλο στην ταινία FLIRTING όπου συμπρωταγωνιστούσε με τη Νικόλ Κίντμαν. Κέρδισε την προσοχή όλων το 2001 με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία γρίφο «οδός Μαλχόλαντ» του Ντέιβιντ Λιντς και τη διεθνή καταξίωση το 2003 με την σπαρακτική της ερμηνεία στα «21 Γραμμάρια» για την οποία ήταν υποψήφια για όσκαρ Α΄ Γυναικείου Ρόλου και κέρδισε το βραβείο κοινού στο φεστιβάλ Βενετίας. Η Ναόμι σαν γνήσια Ζυγός έχει την ικανότητα να συνδέεται με τους άλλους σε βάση ισοτιμίας και να θεωρεί τις ανάγκες των άλλων εξίσου σημαντικές με τις δικές του. Η αρμονία και η ισορροπία αναπτύσσονται τόσο εσωτερικά όσο και σε σχέση με τους άλλους. Τα κύρια χαρακτηριστικά του Ζυγού είναι η ανάγκη του για αρμονία, συνύπαρξη, συντροφικότητα και ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής του, ενώ αποστρέφεται τις διαμάχες. Έχει μια ιδιαίτερη δύναμη να ελκύει με την καλή του εμφάνιση, τους ευγενικούς του τρόπους, είναι κοινωνικός, διπλωμάτης και προσπαθεί να είναι όσο περισσότερο μπορεί ευχάριστος με τους άλλους.

Από την Aλίντα Κανάκη

80αρες και Σταρ! Τα ωροσκόπια τους!!!

Οι κυρίες που θα παρουσιάσουμε στο άρθρο μας αυτό από αστρολογικής σκοπιάς, είναι πρόσωπα του θεάματος, κυρίως της μεγάλης οθόνης, που έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό, πέρα από τη μεγάλη τους καλλιτεχνική πορεία: έκλεισαν το 2014 τα 80στα τους γενέθλια και παρόλο την ηλικία τους, κάθε φορά που πραγματοποιούν μια δημόσια εμφάνιση, μαγνητίζουν τα φώτα της δημοσιότητας. Πρόκειται για τις: Shirley MacLaine, Sophia Loren, Brigitte Bardot,Barbara Eden, Maggie Smith και Νανά Μούσχουρη.

Shirley MacLaine

Shirley MacLaine

Η Σίρλεϊ Μακ Λέιν είναι γεννημένη στις 24 Απριλίου του 1934 στο Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια. Πατέρας της ήταν ο Άιρα Όουενς Μπίτι, καθηγητής ψυχολογίας και μητέρα της η Κάθλιν Κορίν Μακ Λέιν, καθηγήτρια υποκριτικής. Είναι η μεγαλύτερη αδερφή του φημισμένου ηθοποιού και σκηνοθέτη Γουόρεν Μπίτι. Το όνομα της το οφείλει στην ηθοποιό παιδί-θαύμα Σίρλεϊ Τέμπλ, την οποία ήθελαν να τιμήσουν με τον τρόπο αυτό οι γονείς της.

Είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, χορεύτρια, πολιτική ακτιβίστρια και συγγραφέας. Έχει γράψει πολλά αυτοβιογραφικά βιβλία, στα οποία αναφέρεται στην καριέρα της στο Χόλυγουντ, καθώς και στη σχέση της με θέματα μεταφυσικής.

Η πρώτη της εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη πραγματοποιήθηκε το 1955 στην ταινία “ThetroublewithHarry” (Ποιος σκότωσε το Χάρι) με την οποία και απέσπασε υποψηφιότητα για καλύτερη ξένη ηθοποιό στα βραβεία της Βρετανικής κινηματογραφικής βιομηχανίας BAFTA. Έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 60 κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές και έχει προταθεί για Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και BAFTAπερισσότερες από 25 φορές συνολικά. Το 1983 ήρθε η ώρα της να κερδίσει το πολυπόθητο αγαλματίδιο, με τη συμμετοχή της στην ταινία του Τζέιμς Λ. Μπρούκς «Σχέσεις Στοργής» (Terms Of Endearment), ενώ έχει κερδίσει Χρυσές Σφαίρες και βραβεία στα Φεστιβάλ Βερολίνου και Βενετίας για τις ερμηνείες στης.

Ο αστρολογικός χάρτης της Σίρλεϊ Μακ Λέιν

Ο αστρολογικός χάρτης της Σίρλεϊ Μακ Λέιν

Ημερομηνία Γέννησης: 24 Απριλίου του 1934
Τόπος γέννησης: Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια, Η.Π.Α.
Ώρα γέννησης: 16.02
Πλανήτες
Ήλιος: Ταύρος (3ο 59’)
Σελήνη: Παρθένος (7ο 01’)
Ερμής: Κριός (15ο 27’)
Αφροδίτη: Ιχθείς (17ο 56’)
Άρης: Ταύρος (1ο 40’)
Δίας: Ζυγός (16ο 18’R)
Κρόνος: Υδροχόος (26ο 34’)
Ουρανός: Κριός (27ο 46’)
Ποσειδώνας: Παρθένος (9ο 47’ R)
Πλούτωνας: Καρκίνος (22ο 37’)
Έρις: Κριός (3ο 05’)
Ωροσκόπος: Ζυγός (0ο 11’)
Μεσουράνημα: Καρκίνος (0ο 13’)

Με Ωροσκόπο και Δία στο Ζυγό, η Σίρλεϊ ΜακΛέιν είναι μια ευχάριστη προσωπικότητα με ένα ευχάριστο παρουσιαστικό, την οποία χαίρεται κανείς να συναναστρέφεται. Είναι αρκετά διπλωμάτισσα και είναι σταθερή στις σχέσεις της, τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις προσωπικές. Το Μεσουράνημα της στο Καρκίνο της προσδίδει τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που δεν ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό της και την καλοπέραση της, αλλά φροντίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους γύρω της.

Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο Ταύρο πρόκειται ένα άτομο που πατάει σταθερά στα πόδια του, με ευαίσθητο εσωτερικό κόσμο. Έχει μια κοινή λογική και ξέρει πώς να βγάζει χρήματα. Έχει παρατηρηθεί ότι άτομα του θεάματος με Ήλιο στον Ταύρο είναι εξαιρετικά στη δουλειά τους και παρουσιάζουν πολύ μεγάλη διάρκεια στη καριέρα τους.

Η Σελήνη της στην Παρθένο της προσδίδει μια κριτική ματιά στα τεκταινόμενα, αλλά κυρίως τη ροπή της στην τελειότητα, με ότι και αν ασχοληθεί. Έχει εμμονή με ότι αφορά την διατροφή και την υγιεινή, ενώ με τον Ποσειδώνα της επίσης στην Παρθένο, την ελκύουν περίεργες ή εναλλακτικές θεραπευτικές μέθοδοι ή πρακτικές.

Ο Ερμής και ο Ουρανός στο Κριό της χαρίζουν ένα εξαιρετικό και γρήγορο μυαλό και οξυμένη αντίληψη. Μπορεί εύκολα να ξεχωρίσει το ψέμα από τη αλήθεια και μπορεί να γίνει κατά καιρούς αρκετά ανυπόμονη και εκρηκτική. Η Αφροδίτη σε έξαρση στους Ιχθείς είναι υπεύθυνη για την άνευ όρων αγάπη που δείχνει στα άτομα που έχει βάλει στη καρδιά της, για την αυτοθυσία της και για την ικανότητα της να συγχωρεί. Σ αυτή τη θέση όμως οφείλεται και η αγάπη της προς τη μουσική αλλά και το μυστικισμό!

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα είναι η θέση του Κρόνου στον Υδροχόο, στην οποία οφείλεται η αποδοχή του διαφορετικού και του καινούργιο, η προσήλωση της σε αξίες και ιδανικά και η ακτιβιστική της δράση, που την έχει καθιερώσει σαν μια εμβληματική προσωπικότητα της Νέας Εποχής, της Εποχής του Υδροχόου. Είναι μια προσωπικότητα απόλυτα συνεπής στα πιστεύω της, που έχει την άποψη ότι όλα τα πλάσματα θα πρέπει να ακολουθήσουν το ίδιο μονοπάτι που τους οδηγεί στη δύσκολη αλλά τόσο απαραίτητα εξελικτική τους πορεία. Ο Πλούτωνας στο Καρκίνο τονίζει την ανάγκη που έχει για ασφάλεια και σταθερότητα στην οικογενειακή της ζωή.

Sophia Loren

Sophia Loren

Η Σοφία Λόρεν γεννήθηκε με το όνομα Σοφία Βιλάνι Σικολόνε στη Ρώμη, στις 20 Σεπτεμβρίου 1934, από τους Ρικάρντο Σικολόνε και Ρομίλντα Βιλάνι. Οι γονείς της απέκτησαν και μια δεύτερη κόρη, τη Μαρία, το 1938. Η μητέρα της ήταν καθηγήτρια πιάνου που φιλοδοξούσε να γίνει ηθοποιός, ενώ για τον πατέρα της δεν είναι γνωστά πολλά στοιχεία. Λόγω της άρνησης του πατέρα της να παντρευτεί τη μητέρα της και να νομιμοποιήσει τις δύο του κόρες, η Ρομίλντα αναγκάστηκε να επιστρέψει στη ιδιαίτερη πατρίδα της το Ποτσουόλι της Νάπολη, όπου και μεγάλωσε τις κόρες της με τη βοήθεια της μητέρας της.

Σε ηλικία 14 ετών συμμετείχε η Σοφία Λόρεν στο διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Ιταλία» και παρότι δεν κέρδισε τίτλο, αναδείχθηκε σε μία από τις πρώτες θέσεις. Στη συνέχεια ξεκίνησε μαθήματα υποκριτικής και έκανε τη πρώτη της εμφάνιση στον κινηματογράφο το 1950, σε ηλικία 16 ετών. Αφετηρία για την μεγάλη καριέρα που ακολούθησε αποτέλεσε η συμμετοχή της σε ρόλο κομπάρσου στην επική παραγωγή «Κβο Βάντις» που γυρίστηκε το 1951 στα Στούντιο της Cinecittà.

Συνολικά έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 90 κινηματογραφικές παραγωγές, έχει συνεργαστεί με εξαιρετικούς σκηνοθέτες και ηθοποιούς και έχει κερδίσει το 1960 βραβείο Όσκαρ Α’ γυναικείου ρόλου με την ταινία του Βιτόριο ντε Σίκα «Η Ατιμασμένη» (La Ciociara). Πρωταγωνίστησε σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες με τον εξ ίσου φημισμένο ιταλό ηθοποιό Μαρτσέλο Μαστρογιάννη, ενώ κατά τις δεκαετίες του 50 και 60 ήταν ένα από τα σύμβολα του σεξ με παγκόσμια ακτινοβολία, ανάμεσα στη Μέρλιν Μονρόε, τη Μπριζίτ Μπαρντό και άλλες της γενιάς της.

Άντρας της ζωής της ήταν ο Κάρλο Πόντι, τόσο μέντορας της, όσο και σύντροφος ζωής, το οποίο συνάντησε το 1950, όντας παντρεμένος με τη Τζουλιάνα, και τον παντρεύτηκε μετά από πολλές περιπέτειες το 1966. Απέκτησε δύο γιούς μαζί του, τον Κάρλο Πόντι Τζούνιορ και τον Εντοάρντο Πόντι.

Ο αστρολογικός χάρτης της Σοφία Λόρεν

Ο αστρολογικός χάρτης της Σοφία Λόρεν

Ημερομηνία Γέννησης: 20 Σεπτεμβρίου του 1934
Τόπος γέννησης: Ρώμη, Ιταλία
Ώρα γέννησης: 14.10
Πλανήτες
Ήλιος: Παρθένος (26ο 53’)
Σελήνη: Υδροχόος (20ο 45’)
Ερμής: Ζυγός (15ο 54’)
Αφροδίτη: Παρθένος (11ο 37’)
Άρης: Λέων (13ο 12’)
Δίας: Ζυγός (25ο 40’)
Κρόνος: Υδροχόος (22ο 33’ R)
Ουρανός: Ταύρος (0ο 42’ R)
Ποσειδώνας: Παρθένος (12ο 41’)
Πλούτωνας: Καρκίνος (25ο 47’)
Έρις: Κριός (2ο 56’)
Ωροσκόπος: Αιγόκερως (5ο 21’)
Μεσουράνημα: Σκορπιός (0ο 36’)

Ο Ωροσκόπος της Σοφία Λόρεν στον Αιγόκερω της προσδίδει μια γήινη αύρα, ενώ τη πληθωρικότητα της εικόνας της και τη φήμη που απέκτησε ως σύμβολο του σεξ αδιαμφισβήτητα θα πρέπει να αποδοθεί, μεταξύ άλλων, στο Μεσουράνημα της στο Σκορπιό.

Ο Ήλιος και η Αφροδίτη της στη Παρθένο της δίνουν την αγάπη της για προσφορά, τη γήινη φύση της, αλλά και την προσήλωση της σε θέματα καθαριότητας.  Πρόκειται για ένα άτομο που δεν φοβάται τη σκληρή δουλειά, εκτιμάει την ακρίβεια, προσβλέπει στην τελειότητα με ότι ασχοληθεί, εκτιμάει την ευφυΐα και τους καλούς τρόπους στους άλλους. Είναι ένα άτομο που σέβεται τους γύρω της και απαιτεί να τη σέβονται και αυτοί.

Η Σελήνη στον Υδροχόο της δημιουργεί την ανάγκη να είναι ανεξάρτητη, αλλά  και να παρουσιάζεται συναισθηματικά ψυχρή και απόμακρη. Ο Ερμής και ο Δίας στο Ζυγό την προικίζουν με ένα καθαρό μυαλό και με εξαιρετική κρίση. Είναι διπλωμάτης στους τρόπους της και σταθερή, τόσο στη προσωπική της ζωή, όσο και στις επαγγελματικές της συνεργασίες.

Με τον Άρη, το πλανήτης της δράσης, στο Λέοντα, είναι άτομο υπερήφανο, δυναμικό, με αντοχές και με εξαιρετική ακτινοβολία. Στον Κρόνο από τον Υδροχόο οφείλει τη διάθεση της για ανεξαρτησία, την κάνει όμως και ένα αξιόπιστο φίλο. Η Σοφία Λόρεν μπορεί να γίνει επίμονη και πεισματάρα, κάτι που το οφείλει στη θέση του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου. Η θέση αυτή όμως της δίνει και μια εξαιρετική ικανότητα, σχεδόν μεγαλοφυΐα, στη διαχείριση των οικονομικών της, αλλά και μια φιλήδονη εξωτερική εικόνα.

Ο Ποσειδώνας στη Παρθένο απεικονίζει τις αξίες και την επαγγελματική ηθική που φέρει η ίδια και η γενιά της στο σύνολο της, ενώ ο Πλούτωνας από τον Καρκίνο την ανάγκη της για οικογενειακή γαλήνη και ασφάλεια.


Brigitte Bardot

Brigitte Bardot

Η κατά κόσμο Μπριζίτ Μπαρντό, γεννηθείσα BrigitteAnne-MarieBardot,  ήρθε στο κόσμο στο Παρίσι, στις 28 Σεπτεμβρίου 1934. Κατάγεται από ένα μεγαλοαστικό περιβάλλον της εποχής, με πατέρα βιομήχανο, ιδιοκτήτη των εργοστασίων Μπαρντό και μητέρα που ασχολούνταν με οικιακά. Λαμβάνει μαζί με την αδερφή της Μαρί-Ζαν αυστηρή μόρφωση, ενώ από πολύ μικρή δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τον κλασικό χορό, στο οποίο και έκανε τα πρώτα της βήματα σε ηλικία 7 ετών. Το 1949 μπαίνει στο Ωδείο του Παρισιού, από όπου και παίρνει την πρώτη της τιμητική διάκριση.

Το 1949, σε ηλικία 15 ετών, προσελήφθη από τη διευθύντρια των περιοδικών ELLE και Le Jardin des Modes, Ελέν Λαζαρέφ, στενή φίλη της μητέρας της και πολύ σύντομα γίνεται η μασκότ του περιοδικού ELLE, στο οποίο και έκανε εξώφυλλο το 1950.  Χάρις σ αυτό το εξώφυλλο, την ξεχωρίζει ο σκηνοθέτης Μαρκ Αλεγκρέ και της προτείνει ένα ρόλο στην επόμενη ταινία του, «Les lauriers sont coupés». Η ταινία δε γυρίζεται ποτέ, γίνεται όμως αφορμή να γνωρίσει ένα νέο βοηθό του Αλεγκρέ, τον μετέπειτα σκηνοθέτη και πρώτο της σύζυγο Ροζέ Βαντίμ, με τον οποίο ερωτεύονται παράφορα, εκείνη μόλις 15 ετών, εκείνος περίπου 22.

Το 1952, ο σκηνοθέτης Ζαν Μπογιέ της προσέφερε ένα μικρό ρόλο, τον πρώτο της καριέρας της, στην ταινία «Le trou normand». Δέχτηκε χωρίς να γνωρίζει, πως με τον τρόπο αυτό θα έμπαινε στον κόσμο του θεάματος, τον οποίο θα αντιπαθούσε αργότερα, και από τον οποίο θα δυσκολευόταν να ξεφύγει. Αλλά ήταν το 1956, σε ηλικία 22 ετών, που μπήκε στο πάνθεον του παγκόσμιου κινηματογράφου και έγινε διεθνές σύμβολο του σεξ, χάρις στο φιλμ του Ροζέ Βαντίμ «Και ο Θεός... έπλασε τη γυναίκα»

Έκτοτε δημιουργείται ο μύθος B.B. (Μπεμπέ), με τον οποίο θα ασχοληθούν διάσημες προσωπικότητες όπως ο Ζαν Κοκτώ, η Μαργκερίτ Ντυράς και η Σιμόν ντε Μπωβουάρ. Γίνεται το σύμβολο της νέας γυναίκας, που αποτινάσει κάθε συναίσθημα ενοχής, κάθε ταμπού που της επιβάλλεται από την κοινωνία, μια γυναίκα ασυγκράτητη και παντελώς απελευθερωμένη σεξουαλικά!

Το 1962 εμπλέκεται για πρώτη φορά στο κίνημα για την προστασία των ζώων και παύει να τρώει κρέας. Η δράση της ως ακτιβίστρια όλα αυτά τα χρόνια είναι μεγάλη και πολυδιάστατη, και το 1986 ιδρύει το ομώνυμο Ίδρυμα, ένα οργανισμό στρατευμένο στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων, που χρηματοδοτεί από την προσωπική της περιουσία.

Η καριέρα της στην υποκριτική ολοκληρώνεται στα 1973, και μετά από 21 χρόνια πορείας, 50 κινηματογραφικές ταινίες και 80 τραγούδια, αποφασίζει να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας στο σπίτι της στο Σαν Τροπέ στη Κυανή Ακτή, μη αντέχοντας άλλο την υπερβολική έκθεση της στη δημοσιότητα. Παντρεύτηκε τέσσερις φορές και απέκτησε το 1960 από το σύζυγό της Σακ Σαριέ το μοναδικό της παιδί, το γιό της Νικολά.

Ο αστρολογικός χάρτης της Μπριζίτ Μπαρντό

Ο αστρολογικός χάρτης της Μπριζίτ Μπαρντό

Ημερομηνία Γέννησης: 28 Σεπτεμβρίου του 1934
Τόπος γέννησης: Παρίσι, Γαλλία
Ώρα γέννησης: 01.15 (πιθανή ώρα)
Πλανήτες
Ήλιος: Ζυγός (4ο 28’)
Σελήνη: Δίδυμοι (9ο 17’)
Ερμής: Ζυγός (26ο 55’)
Αφροδίτη: Παρθένος (21ο 15’)
Άρης: Λέων (17ο 59’)
Δίας: Ζυγός (27ο 16’)
Κρόνος: Υδροχόος (22ο 09’ R)
Ουρανός: Ταύρος (0ο 26’ R)
Ποσειδώνας: Παρθένος (12ο 58’)
Πλούτωνας: Καρκίνος (25ο 54’)
Έρις: Κριός (2ο 51’ R)

Με Ήλιο, Ωροσκόπο, Ερμή και Δία στο Ζυγό, η Μπριζίτ Μπαρντό είναι μια πραγματικά όμορφη γυναίκα, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά! Πιστεύει με όλη της καρδιά στη δικαιοσύνη, την οποία και υπερασπίζεται με σθένος. Λατρεύει την ομορφιά και τα όμορφα αντικείμενα, θέλει την αρμονία στη ζωή της, ενώ μοιράζεται με τους γύρω τις τα πάντα.

Τα προβλήματα της ξεκινούν με τη Σελήνη στους Διδύμους, μια θέση που την κάνει αναξιόπιστη σύντροφο και υπερδραστήρια στο φλερτ. Εξαιτίας αυτή της θέσης δεν κατάφερε ποτέ να δεσμευτεί μακροχρόνια με κανένα σύντροφό της, και δεν είναι καθόλου περίεργο που με κανένα άντρα δεν ήταν ευτυχισμένη. Και γνώρισε πάμπολλους άντρες στη ζωή της, καθώς δήλωσε κάποτε η ίδια, πως είχαν περάσει από κρεβάτι της περισσότεροι από 5000 άντρες.

Η Αφροδίτη στη Παρθένο συμβολίζει την καθωσπρέπει πλευρά του χαρακτήρα της και την ανάγκη της για καθαριότητα. Ο Ποσειδώνας είναι επίσης στη Παρθένο, κάτι που τις έβγαλε τη κριτική πλευρά του χαρακτήρα της, όσο αφορά την επιλογή των κατάλληλων σεναρίων. Ο Άρης στο Λέοντα δείχνει τη υπερηφάνεια της αλλά και τη δραματική πλευρά του χαρακτήρα της, και την ακόρεστη επιθυμία της για χαρά και διασκέδαση.

Στη θέση του Κρόνου στον Υδροχόο οφείλει τον επαναστατικό της χαρακτήρα, την ανάγκη της για ελευθερία και ανεξαρτησία, αλλά και τη δράση της σαν ακτιβίστρια γιατί θέλει να προσφέρει στο σύνολο. Ο Ουρανός στο Ταύρο δείχνει την αισθησιακή της πλευρά αλλά και τη στάση της απέναντι στα υλικά αποκτήματα και τα χρήματα, που μπορεί να είναι εξαιρετικά απρόβλεπτη.

Ο Πλούτωνας και το Μεσουράνημα της είναι στον Καρκίνο και είναι αυτές οι πλανητικές θέσεις που την έκαναν σύμβολο του σεξ. Εδώ οφείλεται όμως και η βαθιά της ανάγκη για μια ήρεμη οικογενειακή ζωή, αν και με τις όψεις τετραγώνου που έχει στο χάρτη της, αυτή της την ανάγκη δεν μπορεί να την ικανοποιηθεί εύκολα και χωρίς πόνο.


Maggie Smith

Maggie Smith

Η Μάγκι Σμίθ, ή όπως είναι το πραγματικό της όνομα Μάργκαρετ Νάταλι Σμίθ, ήρθε στον κόσμο στις 28 Δεκεμβρίου του 1934, στο Ίλφορντ του Λονδίνου. Ο πατέρας της, Ναθάνιελ Σμιθ, ήταν παθολόγος, ενώ η μητέρα της ήταν γραμματέας. Η Σμιθ, που έχει δυο μεγαλύτερα αδέλφια, τον Ίαν και τον Άλιστερ, φοίτησε στο Κολέγιο της Οξφόρδης.

Η Σμιθ ξεκίνησε την καριέρα της στο Oxford Playhouse  και έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το 1958 στην ταινία τρόμου του Σεθ Χολτ «Nowhere to Go.» Κατά τη δεκαετία του '60 έγινε μόνιμο μέλος του Βασιλικού Εθνικού Θεάτρου της Αγγλίας, έχοντας αναλάβει το ρόλο της Δυσδαιμόνας στο πλευρό του Λόρενς Ολίβιε, που ερμήνευε το ρόλο του Οθέλλου. Όταν το έργο του Σαίξπηρ μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη από τον Στιούαρτ Μπουρτζ το 1965, η Σμιθ επανέλαβε το ρόλο που είχε ερμηνεύσει στο θέατρο, κερδίζοντας τα μέλη της ακαδημίας των Όσκαρ που την τίμησαν με την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ Β' Γυναικείου Ρόλου. 

Το 1969 ήταν σημαντική χρονιά για τη Σμιθ, εφόσον η ερμηνεία της στη μεταφορά του μυθιστορήματος της Μύριελ Σπαρκ «Η Δεύτερη Νιότη της Τζιν Μπρόντι» της απέφερε το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου. Ακολούθησε η ταινία «Ταξίδια με τη Θεία μου» (Travels With My Aunt, 1972), βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Γκράχαμ Γκριν, ένας ρόλος που αρχικά προοριζόταν για την Κάθριν Χέμπορν, και που τις απέφερε την δεύτερη υποψηφιότητα για Όσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλου.

Το 1978 έλαβε το δεύτερό της Όσκαρ για τη συμμετοχή της στην ταινία του Χέρμπερτ Ρος, βασισμένη σε θεατρικό του Νιλ Σάιμον «Καλιφόρνια Οτέλ» (πρωτότυπος τίτλος «California Suite»), ενώ παράλληλα εμφανίστηκε στο πλευρό των Πίτερ Ουστίνοφ και Μπέτι Ντέιβις στην ταινία του Τζον Γκίλερμιν «Έγκλημα στο Νείλο». Από τη δεκαετία του '80 κι έπειτα ανέλαβε κυρίως ρόλους ως καρατερίστα, με σημαντικότερους εκείνους στις ταινίες «Δωμάτιο με Θέα» (Room With A View, 1985) του Τζέιμς Άιβορι, «Ριχάρδος ο Γ'» (Richard III, 1995) και «Έγκλημα στο Γκόσφορντ Παρκ» (Gosford Park, 2001).

Είναι κάτοχος δυο βραβείων Όσκαρ (ενός Α' Γυναικείου Ρόλου κι ενός Β' Γυναικείου Ρόλου), ενός Βραβείου Τόνυ, επτά Βραβείων BAFTA, δυο Βραβείων Έμμυ, δυο Χρυσών Σφαίρων, δυο Βραβείων Σωματείου Ηθοποιών κι ενός Βραβείου Λόρενς Ολίβιε. Τα τελευταία χρόνια έχει συμμετάσχει και σε εμπορικότερες ταινίες όπως οι: «Κάπτεν Χουκ»(Captain Hook, 1991), «Τρελές Αδελφές» (Sister Act, 1992) και στη σειρά ταινιών «Χάρι Πότερ», ενώ η εμφάνιση της στη δραματική σειρά εποχής «Downton Abbey» της απέφερε ένα Βραβείο Έμμυ.

Η ηθοποιός έχει επίσης τιμηθεί από τη Βασίλισσα της Αγγλίας με τον ανώτερο τίτλο τιμής της Βρετανίας, Ντέιμ. Η μακρά της καριέρα, που μετρά περίπου 60 χρόνια, την έχει καταστήσει ως μια από τις σημαντικότερες ηθοποιούς της Μεγάλης Βρετανίας. Παντρεύτηκε δύο φορές και απέκτησε δύο γιούς από τον πρώτο της γάμο με τον ηθοποιό Ρόμπερτ Στίβενς.

Ο αστρολογικός χάρτης της Μάγκι Σμίθ

Ο αστρολογικός χάρτης της Μάγκι Σμίθ

Ημερομηνία Γέννησης: 28 Δεκεμβρίου του 1934
Τόπος γέννησης: Ίλφορντ, Λονδίνο, Μεγάλη Βρετανία
Ώρα γέννησης: Άγνωστη
Πλανήτες
Ήλιος: Αιγόκερως (6ο 05’)
Σελήνη: Παρθένος (29ο 30’)
Ερμής: Αιγόκερως (4ο 34’)
Αφροδίτη: Αιγόκερως (15ο 37’)
Άρης: Ζυγός (8ο 09’)
Δίας: Σκορπιός (16ο 14’)
Κρόνος: Υδροχόος (24ο 40’)
Ουρανός: Κριός (27ο 32’ R)
Ποσειδώνας: Παρθένος (14ο 33’ R)
Πλούτωνας: Καρκίνος (25ο 22’ R)
Έρις: Κριός (2ο 16’)

Το στοιχείο της γης και οι ποιότητες των παρορμητικών είναι ιδιαίτερα εμφανείς στον αστρολογικό χάρτη της Μάγκι Σμίθ, τυπικό στοιχείο του ζωδίου της, καθότι Αιγόκερως. Ο κυρίαρχος πλανήτης της ωστόσο, ο Κρόνος, βρίσκεται σε αντίθεση στον Υδροχόο, κάτι που μαρτυρά την αιώνια πάλη της ανάμεσα σε συμβατικές αξίες και νεωτερισμούς.

Με Ήλιο τον Αιγόκερω, πρόκειται για ένα άτομο που έχει εξαιρετικές ικανότητες στην οργάνωση και τη σωστή διαχείριση των υποθέσεων της, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης στα χέρια της. Η τάση της όμως για έλεγχο και οργάνωση, με τον τρόπο που αυτή αντιλαμβάνεται ως αποτελεσματικό, μπορεί να την ωθήσει να εμπλακεί απρόσκλητη σε υποθέσεις τρίτων, που δεν θα έπρεπε να την αφορούν. Αισθάνεται απόλυτα ευτυχισμένη όταν μπορεί να ασχοληθεί με την εκπλήρωση των προσωπικών ή επαγγελματικών της στόχων και είναι άτομο σοφό και υπομονετικό, με μια παρουσία ήρεμη, σταθερή και επιβλητική που ασκεί καταλυτική εξουσία στους γύρω της.

Ο Ερμής και η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ήλιο της υπερτονίζουν το «εγώ» της, της προσδίδουν όμως και ευφυΐα, ευελιξία, επινοητικότητα και φυσική αντοχή. Ο Ερμής στον Αιγόκερω την κάνει αρκετά ρεαλίστρια στις επιδιώξεις της, αλλά και άτομο που σχεδιάζει την κάθε της δράση. Αναλύει τα δεδομένα από κάθε άποψη και αυτό είναι το στοιχείο που την κάνει εξαιρετικά ικανή στις επιχειρήσεις. Είναι μια πλανητική θέση ωστόσο που χαρακτηρίζει άτομα ντροπαλά και χαμηλών τόνων.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω χαρακτηρίζει άτομα που τους αρέσει η πειθαρχία και είναι εξαιρετικά ικανά στη διαχείριση των υλικών τους αγαθών και τη δημιουργία αποθεμάτων. Μπορεί να πρόκειται για άτομο λίγο ντροπαλό, όταν πρέπει να εκφράσει τα βαθιά του συναισθήματα, κάποιες φορές ακόμη και ψυχρό, όταν εκφέρει την άποψη του. Παίρνει όμως πολύ σοβαρά τις συναισθηματικές της δεσμεύσεις και μπορεί να γίνει πολύ αισθησιακή.

Με τον Άρη στον Ζυγό είναι ένα άτομο πολύ δραστήριο σε κοινωνικό επίπεδο, ένα άτομο που μάχεται για την κοινωνική ισότητα και την δικαιοσύνη. Είναι άτομο έξυπνο, ελκυστικό και με πολλές καλλιτεχνικές ανησυχίες. Με το Δία στον Σκορπιό διαβλέπουμε ότι μια άλλη της πλευρά του χαρακτήρα αψηφά τον κίνδυνο, έχει μια ισχυρή ροπή στον αποκρυφισμό και θα μπορούσε άνετα να  πρόκειται για ένα άτομο που κάνει διπλή ζωή.

Ο Κρόνος της στον Υδροχόο προσδιορίζει ένα άτομο που είναι έξυπνο, φιλικό στη συμπεριφορά, προοδευτικό στις απόψεις του, που δεν διστάζει να έρθει σε ρήξη με το κατεστημένο. Μπορεί να είναι εφευρετική στη δουλειά της και στη καθημερινότητα της, είναι όμως και χαοτική ή παράξενη. Ο Ουρανός στον Κριό την κάνει τολμηρή, δυναμική αλλά και ισχυρογνώμον, ανυπόμονη και εκρηκτική. Παρ όλες τις ιδιορρυθμίες του χαρακτήρα της όμως, είναι ένα άτομο που προορίζεται να ανοίξει δρόμους, προκειμένου να οδηγήσουν όσους ακολουθούν σε καινούργιες ατραπούς.

Ο Ποσειδώνας στην Παρθένο χαρακτηρίζει άτομα που είναι εξαιρετικά αναλυτικά αλλά και επικριτικά, άτομα παθιασμένα με την τάξη και την καθαριότητα. Η θέση αυτή της δημιουργεί την αέναη ανάγκη για εργασία, και όταν δεν μπορεί να την έχει, τότε θα καταφύγει στη προσφορά κοινωνικού έργου, ώστε να αισθάνεται χρήσιμη. Τέλος ο Πλούτωνας στο Καρκίνο φανερώνει άτομα με πολύ βαθύ και έντονο συναισθηματικό κόσμο, αλλά και ένα άτομο που του είναι πολύτιμη η οικογενειακή ηρεμία.


Νανά Μούσχουρη

Νανά Μούσχουρη

Η Νανά Μούσχουρη ή Ιωάννα όπως βαφτίστηκε, γεννήθηκε στις 13 Οκτωβρίου 1934 στα Χανιά. Η οικογένεια της Μούσχουρη ζούσε στη Κρήτη, όπου ο πατέρας της, Κωνσταντίνος, εργαζόταν ως μηχανικός προβολής ταινιών σε έναν τοπικό κινηματογράφο, στον οποίο δούλευε και η μητέρα της Αλίκη, με καταγωγή από την Κέρκυρα.

Όταν η Νάνα ήταν τριών χρονών, μετακόμισαν στην Αθήνα. Τα χρόνια ήταν δύσκολα και η οικογένεια της δούλευε πολύ σκληρά για να πάνε η Νάνα και η μεγαλύτερη αδελφή της, η Ευγενία (Τζένη), στο Ωδείο Αθηνών. Η Νάνα δεν άργησε να δείξει το μουσικό της ταλέντο, το ίδιο όμως και η αδερφή της. Από φωνητικής άποψης η αδερφή της υπερτερούσε, η Νανά όμως είχε πολύ μεγαλύτερη δίψα και ανάγκη να εκφραστεί μέσα από το τραγούδι. Και αδυνατώντας να στηρίξουν την ιδιαίτερα δαπανηρή μουσική εκπαίδευση και των δύο παιδιών τους, επιλέγεται η Νανά να ολοκληρώσει τις σπουδές της στη μουσική.

Σπούδασε κλασσική μουσική με έμφαση στην όπερα, είχε όμως από τα παιδικά της χρόνια μουσικά ακούσματα από τον Φρανκ Σινάτρα, την Έλα Φιτζέραλντ, την Μπίλι Χαλιντέι και την Εντίθ Πιάφ. Στα νεανικά της χρόνια και λίγο πριν ολοκληρώσει τις σπουδές της στο κλασσικό τραγούδι πείθεται από τους φίλους της να τραγουδήσει τζαζ κομμάτια και εμφανίζεται με ένα γκρουπάκι που δημιούργησαν σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας με ρεπερτόριο της Έλα Φιτζέραλντι. Εκεί την προσέχει ο Μάνος Χατζηδάκης που της γράφει το τραγούδι «Κάπου υπάρχει η αγάπη μου», με το οποίο αποσπά το πρώτο βραβείο στο Α΄ Φεστιβάλ Ελληνικού Τραγουδιού το 1959.

Το 1960 συμμετέχει με το τραγούδι «Ξύπνα αγάπη μου» στο Μεσογειακό Φεστιβάλ Τραγουδιού της Βαρκελώνης, κερδίζει το πρώτο βραβείο και υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με την δισκογραφική εταιρία Philips-Fontana, με έδρα το Παρίσι.  Από 1963 εγκαθίσταται πλέον μόνιμα στο Παρίσι και σταδιακά χτίζει την καριέρα της και επεκτείνει την καλλιτεχνική της παρουσία σε όλη την Δυτική τότε Ευρώπη, την Αμερική, αλλά και την Ασία. Έχει τραγουδήσει σε περισσότερες από 12 γλώσσες, έχει ηχογραφήσει πολλές και τεράστιες επιτυχίες και έχει πουλήσει περισσότερα από 300 εκατομμύριο δίσκους βινυλίου και CD’s.

Η Νανά Μούσχουρη έχει κάνει δύο γάμους, τον πρώτο στα 25 της με τον κιθαρίστα της Γιώργο Πετσίλα, από τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, τον Νίκο και την Ελένη, και τον δεύτερο με τον André Chapelle το 2003, με τον οποίο ζει από το 2003 στη Ελβετία.

Ο αστρολογικός χάρτης της Νανά Μούσχουρη

Ο αστρολογικός χάρτης της Νανά Μούσχουρη

Ημερομηνία Γέννησης: 13 Οκτωβρίου του 1934
Τόπος γέννησης: Χανιά, Κρήτη
Ώρα γέννησης: 17.00
Πλανήτες
Ήλιος: Ζυγός (19ο 06’)
Σελήνη: Τοξότης (14ο 27’)
Ερμής: Σκορπιός (14ο 01’)
Αφροδίτη: Ζυγός (09ο 44’)
Άρης: Λέων (26ο 58’)
Δίας: Σκορπιός (0ο 25’)
Κρόνος: Υδροχόος (21ο 39’ R)
Ουρανός: Κριός (29ο 53’ R)
Ποσειδώνας: Παρθένος (13ο 27’)
Πλούτωνας: Καρκίνος (26ο 02’)
Έρις: Κριός (2ο 41’ R)
Ωροσκόπος: Παρθένος (29ο 59’)
Μεσουράνημα: Διδύμους (29ο 59’)

Η Νανά Μούσχουρη αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα σοφιστικέ εμφάνισης Παρθένου, που διανθίζεται από την πολύπλευρη δημόσια εικόνα που της προσδίδει το Μεσουράνημα στους Διδύμους. Η Σελήνη στον Τοξότη προικίζει την προσωπικότητα της με μια έμφυτη κλίση στην περιέργεια και το νεωτεριστικό, με τη θετική στάση ζωή, την αγάπη για τα ταξίδια αλλά και την ανάγκη της να κατακτήσει ένα διεθνές κοινό.

Ο Ήλιος της στο παρορμητικό Ζυγό είναι η κινητήρια δύναμη της, που της δημιουργεί την ανάγκη για ομορφιά και αρμονία στη ζωή της αλλά και στο κόσμο γύρω της. Ο Ερμής στο Σκορπιό την κάνει ευφυή, μυστικοπαθή και καχύποπτη, ίσως ακόμη και πανούργα, όταν θέλει να πετύχει τους σκοπούς της. Μπορεί να εστιάσει στο θέμα που την απασχολεί και να ανακαλύψει όλες τις κρυφές πλευρές, μέχρι να σχηματίζει την πλήρη εικόνα.

Ο Ερμής και ο Δίας στον Σκορπιό επεκτείνουν τους διανοητικούς και γλωσσικούς της ορίζοντες και της δίνουν τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή και να κατανοήσει με μεγάλη άνεση ξένες κουλτούρες. Είναι μια προσωπικότητα παθιασμένη με τα πιστεύω της, αρκετά μυστικοπαθής σε σχέση με τις προσωπικές της υποθέσεις και διαθέτει έντονο μαγνητισμό. Η θέση αυτή όμως της ανοίγει και την πόρτα προς τον αποκρυφισμό και το παραφυσικό. Η Αφροδίτη στο Ζυγό σταθεροποιεί τις ιδιότητες του Ήλιου της, δίνοντας τόσο στην ίδια όσο και στη δουλειά της μια πιο αισθησιακή νότα. Είναι δε μια ιδανική θέση για άτομα που ασχολούνται με τις τέχνες αλλά και την ομορφιά.

Ο Άρης στον Λέοντα την προικίζει με ηγετικές ικανότητες, υπερηφάνεια, θάρρος, θέρμη χαρακτήρα και γενναιοδωρία με τους γύρω της. Ο Κρόνος της στον Υδροχόο προσδιορίζει ένα άτομο που είναι ευφυές, άνετο στις επαφές με τους γύρω του, προοδευτικό στις απόψεις του, μπορεί όμως να γίνει και απρόβλεπτο, ψυχρό ή και επαναστατικό. Ο Ουρανός στο Κριό της δίνει τόλμη και πρωτοπόρο πνεύμα,  και σχηματίζουμε λόγω αυτής της θέσης την εικόνα ότι πρόκειται για ένα άτομο που βρίσκει πάντοτε το τρόπο να πετύχει τους στόχους του.  

Ο Ποσειδώνας στην Παρθένο χαρακτηρίζει άτομα που είναι εξαιρετικά αναλυτικά αλλά και επικριτικά, άτομα παθιασμένα με την τάξη και την καθαριότητα. Τέλος ο Πλούτωνας στον Καρκίνο φανερώνει άτομα με πολύ βαθύ και έντονο συναισθηματικό κόσμο, αλλά και ένα άτομο που του είναι πολύτιμη η οικογενειακή ηρεμία. Η οικογενειακή γαλήνη και θαλπωρή είναι το ζητούμενο της ζωής της και το μητρικό της ρόλο τον επιτελεί με την δέουσα σοβαρότητα.


Αλίντα Κανάκη

Μήτρας Δημήτριος

Doutzen Kroes

Doutzen KroesΗ Doutzen Kroes διάσημο μοντέλο, ηθοποιός και άγγελος της Victoria Secret. 

Στα 24 της χρόνια, η Doutzen Kroes είναι ένα από τα πιο περιζήτητα top models του πλανήτη. Έκανε τα πρώτα της βήματα σε χρόνο ρεκόρ και έχει ήδη γίνει εξώφυλλο στα πιο σημαντικά περιοδικά: στη Vogue (Ιταλίας, Γαλλίας, ΗΠΑ). Η ολλανδικής καταγωγής Doutzen Kroes ξεκίνησε την καριέρα της στο μόντελινγκ αμέσως μετά το λύκειο. Το πρώτο της εξώφυλλο ήταν στο Παρίσι για το περιοδικό Numéro. Ο επαγγελματισμός και η εκτυφλωτική ομορφιά της, την επέτρεψαν να εξελιχθεί ταχύτατα και να συνεργαστεί με τους σημαντικότερους φωτογράφους. Γεννήθηκε στις 23 Ιανουαρίου 1985 και ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου. Είναι η απόλυτα ανεξάρτητη γυναίκα. Είναι αστεία, έξυπνη, τολμηρή, ποτέ δεν είναι ζηλιάρα, ποτέ απαιτητική και ποτέ υπερβολικά συναισθηματική. Η Ντατσεν είναι απρόβλεπτη και της αρέσει ο ενθουσιασμός. Όλοι ταιριάζουν με αυτή την γυναίκα και κάθε άνδρας που θα είναι μαζί της θα έχει μια καταπληκτική εμπειρία.

Αλίντα Κανάκη

 

http://astroblock.blogspot.gr

RSSearch! module

 

 

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Εκλείψεις Ιουλίου- 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV