Διελεύσεις Σελήνης - Όψεις με πλανήτες γενέθλιου χάρτη

Διελεύσεις Σελήνης - Όψεις με πλανήτες γενέθλιου χάρτη

Η μεγαλύτερη σε ισχύ όψη που φέρνει τύχη, θεωρείται η διέλευση της σελήνης, αλλά και η όψη μεταξύ Ήλιου και Δία, με το τρίγωνο να ακολουθεί σε ισχύ και κατόπιν το εξάγωνο. Ωστόσο, η αντίθεση αλλά και το τετράγωνο κάνουν το θαύμα τους και συχνά φέρνουν στη ζωή μας πολύ δυνατά και ευχάριστα αποτελέσματα.

Το κυνήγι των στόχων γίνεται ευκολότερο, με γρήγορα και επιθυμητά αποτελέσματα, χαρίζοντας στο άτομο επιπρόσθετη αισιοδοξία, αφού η ζωή του χαμογελά συνεχώς, αλλά και μια ισορροπία συναισθημάτων. Κατά κάποιο τρόπο πρόκειται για άτομα, τα οποία τα έχουν βρει με τον εαυτό τους και τη ροή της ζωής και των πραγμάτων.

Οι όψεις της Σελήνης θεωρούνται πως φέρνουν εύνοια ως προς τη δημοσιότητα, επειδή η Σελήνη δεν συμβολίζει μόνο την ψυχή και την εσωτερικότητα, αλλά και το κοινό, το λαό, το πλήθος. Ως συνέπεια, δημιουργεί μια λαμπερή περσόνα, ένα αστραφτερό και αγαπητό ίνδαλμα, αφού μέσα από το άγγιγμα του Δία, το άτομο μετατρέπεται σε είδωλο των πολλών, σε βεντέτα και αντιπρόσωπο του λαού. Μία εξήγηση είναι πως οι πολλοί αντανακλούν τις δικές τους επιθυμίες για επιτυχία και φήμη στο άτομο αυτό και το εξιδανικεύουν.

Βέβαια, επειδή στη ζωή δεν μπορεί να είναι όλα τέλεια σαν παραμύθι, έτσι και η όψη αυτή δεν θα μπορούσε να μην κρύβει κάποια παγίδα, η οποία δεν είναι άλλη, από την παραπλάνηση του λαού, της μάζας, του άλλου, αυτού που έχουμε απέναντι, αυτού με τον οποίο διαπραγματευόμαστε. Με όπλο τα κομψά λόγια, την ανεπανάληπτη πειθώ και την επιρροή, η οποία εισχωρεί πιο βαθιά απ’ ότι αντιλαμβανόμαστε, είναι εφικτός ο χειρισμός του πλήθους και η κατά βούληση κατεύθυνση συνειδήσεων.

Μαζί με την χαριτωμένη στάση ζωής, το άτομο υιοθετεί και μια στάση πως ο κόσμος του ανήκει, απαιτώντας οι άλλοι να υποχωρούν στην κάθε του απαίτηση και βίτσιο, όσο παράλογα και αν αυτά είναι.

Η επαφή του Δία με τη Σελήνη σε ένα ωροσκόπιο δημιουργεί συνθήκες τέτοιες, που έλκει αυτό που έχουμε ανάγκη τη στιγμή που το χρειαζόμαστε. Είναι το κόκκινο χαλί κάτω από τα πόδια μας, είναι η πόρτα που δειλά χτυπάμε να ανοίξει και αυτή όχι μόνο ανοίγει διάπλατα να μας υποδεχτεί, αλλά πατάμε και σε βελούδινο χαλί, είναι το χαμόγελο του Θεού στη ζωή μας, η υπόσχεση του σύμπαντος πως δεν μας έχει εγκαταλείψει αβοήθητους.

Ήλιος και σελήνη!

Ο Ήλιος και η Σελήνη είναι ιδιαίτερα σημαντικοί στο ωροσκόπιο, οπότε θα αναφέρουμε όλους τους συνδυασμούς μεταξύ τους διαχωρίζοντας τις σκληρές από τις μαλακές όψεις. Όσοι έχουν αυτή την όψη έρχονται από ένα περιβάλλον που οι δύο γονείς φαίνεται ότι έπαιζαν ένα ενοποιημένο ρόλο μπροστά στο παιδί. Πιθανόν οι δύο γονείς να έχουν ίδια συμπεριφορά, ίδιες αντιδράσεις, παρόμοιους στόχους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το παιδί να μην έχει εναλλακτική φωνή, να μην ακούει μια διαφορετική άποψη, σκέψη, να μη βλέπει ένα διαφορετικό τρόπο αντίδρασης ή συμπεριφοράς. Έτσι, όσοι έχουν νέα Σελήνη στο χάρτη τους δεν πηγαίνουν σε άλλους για συμβουλές ή για να μάθουν. Είναι υποκειμενικοί, δεν μπορούν εύκολα να μπουν στη θέση του άλλου, δεν τους ενδιαφέρει η διαφορετική γνώμη.

Σελήνη με σελήνη!

Η λειτουργία των δύο πλανητών είναι εντελώς διαφορετική. Η Σελήνη διαχειρίζεται τον συγκινησιακό και συναισθηματικό τομέα, ενώ ο Ερμής είναι ένας καθαρά μηχανιστικός πλανήτης με στόχο την διάδοση της πληροφορίας. Αν ο Ερμής είναι το κινητό τηλέφωνο, η Σελήνη είναι τα συναισθήματα που μεταφέρονται μέσα από αυτά. Ο Ερμής καθορίζει τα επίπεδα της σύνδεσης του καλού ή κακού δικτύου, της μπαταρίας, του καθαρού ή μη ήχου, ενώ η Σελήνη το συναισθηματικό περιεχόμενο της επικοινωνίας.

Μια θετική γωνιακή  σχέση ανάμεσα στα δύο αυτά ουράνια σώματα δίνει στον άνθρωπο την ικανότητα να μεταδίδει άρτιο το συναίσθημά του στο περιβάλλον του, να είναι σε επαφή με τις ανάγκες του αλλά και να υποστηρίζει την λογική του με φαντασία και την φαντασία του με λογική.

Μια σύγκρουση ανάμεσα σε αυτά τα δύο ουράνια σώματα όπως συμβολίζει αυτή η όψη, είναι σύγκρουση ανάμεσα στο νευρικό σύστημα και στον συγκινησιακό και συναισθηματικό τομέα. Η λογική προσπαθεί να υπερισχύσει του συναισθήματος και το συναίσθημα της λογικής ή, ακόμη χειρότερα, το νευρικό σύστημα δεν είναι σε θέση να αντέξει τα συναισθήματα ή το συναίσθημα δεν μπορεί να διαχειριστεί με μέτρο και όρια τον εαυτό του. Αποφύγετε ακραίες, υπερλογικές ή υπερσυναισθηματικές επιλογές σε κάθε τομέα, προσπαθώντας να παραμείνετε εστιασμένοι και ισορροπημένοι σε αυτό που αισθάνεστε αλλά και στο ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το επικοινωνήσετε με τον εαυτό σας και το περιβάλλον σας.

Σελήνη με Αφροδίτη!       

Είναι πλανήτες με συμβατές φύσεις, που κυριαρχούν στον τρόπο που αισθανόμαστε και τον εκφράζουν. Η Σελήνη δείχνει τον τρόπο που απορροφούμε τα συναισθήματα από το περιβάλλον, την δεκτικότητά μας αλλά και το πως είμαστε φορτισμένοι συναισθηματικά μέσα μας, σε ποια ψυχική κατάσταση βρισκόμαστε. Η Αφροδίτη από την άλλη είναι σαφώς πιο εξωστρεφής, δείχνει τον τρόπο που ανταλλάσσουμε συναισθήματα με τους άλλους, την τάση μας να συνδεθούμε ή να απομονωθούμε, το πώς δρομολογούμε τις συνθήκες στο περιβάλλον για να απολαύσουμε, το αν είμαστε ικανοί να δώσουμε και να πάρουμε, την ικανότητά μας να συντροφευτούμε. Αν η Σελήνη συμβολίζει την μητέρα, την σύζυγο, τις μεγαλύτερες δηλαδή γυναίκες, η Αφροδίτη συμβολίζει την νεαρή κοπέλα, την ερωμένη, την μικρότερη αδερφή, την ανέμελη φίλη. Σε εσωτερικό επίπεδο η όψη συμβολίζει την σχέση ανάμεσα στο πως εσωτερικεύουμε και αισθανόμαστε και την ικανότητά μας να εκφράζουμε αυτό που αισθανόμαστε.

Σελήνη με Άρη!

Η δυσαρμονική σχέση του Άρη με την Σελήνη επιφέρει ισχυρές συγκρουσιακές εντάσεις, τόσο σε εσωτερικό όσο και σε εξωτερικό επίπεδο. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό που συμβαίνει μέσα σας, ελέγχοντας την παρόρμησή σας κατανοώντας πως αν την εκφράσετε στο περιβάλλον σας τα αποτελέσματα θα είναι εκρηκτικά. Χειριστείτε με αποστασιοποίηση θέματα που αφορούν επιθετικές γυναίκες, την μητέρα, την σύζυγο, δύσκολες σχέσεις με το κοινό. Φροντίστε την ψυχική και σωματική σας ισορροπία, προσέχοντας την διατροφή σας και διοχετεύοντας δημιουργικά το στρες σας. Αποφύγετε ατυχήματα κάτω από την επιρροή και την απορύθμιση που επιφέρει η εσωτερική ένταση και αποφύγετε να εκφραστείτε ανώριμα με παιδικό άδικο θυμό. Οι γυναίκες είναι σημαντικό να προσέξουν γυναικολογικά ζητήματα, υστερίες και κρίσεις πανικού. Χειριστείτε με ψυχραιμία οικογενειακά ζητήματα που περιέχουν ισχυρές εντάσεις. Σε θετική έκφραση  η συγκεκριμένη όψη δίνει στον άνθρωπο την ψυχική δύναμη και το σθένος  να μπορεί να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της ζωής σε ενότητα με την ψυχή και την δύναμή του.

Σελήνη με Δία!

Όταν η όψη αυτή είναι αρνητική (τετράγωνο, διάμετρος ή και σύνοδος) έχει σαν κύριο εχθρό της την υπερβολή τόσο στον συναισθηματικό όσο και στον υλικό τομέα. Αποφύγετε να συμπεριφερθείτε με παιδική ανωριμότητα αλλά και να ξοδευτείτε συναισθηματικά και υλικά προσπαθώντας να καλύψετε πρόσκαιρα με ποσότητα και όχι με ποιότητα «μαύρες τρύπες». Η όψη ευνοεί την ψυχαγωγία και όχι την εκτόνωση.

Σελήνη με Κρόνο!

Η θετική όψη της Σελήνης με τον Κρόνο είναι κατεξοχήν όψη ψυχικής ανασυγκρότησης και ορίων που θέτουμε, καταρχάς στον εαυτό μας. Η όψη ευνοεί οργανωτικές διαδικασίες στον επαγγελματικό, προσωπικό και οικογενειακό τομέα αλλά και συζητήσεις με πρόσωπα που εμπιστευόμαστε, οι οποίες μας βοηθούν να βάλουμε σε τάξη αυτό που συμβαίνει μέσα μας. Εκκρεμότητες παντός φύσεως έρχονται στο προσκήνιο ώστε να διευθετηθούν πρακτικά. Ευνοεί την τακτοποίηση του σπιτιού και της εργασίας.

Σελήνη με Ουρανό!

Σε θετική γωνία, η όψη προικίζει τον άνθρωπο με συναισθηματική ευφυΐα έχοντας την ικανότητα να βιώνει βαθιά αυθεντικά συναισθήματα και έχοντας ειλικρινή και διαυγή ψυχική επαφή με τον εαυτό του και με τους άλλους. Βοηθά στην εσωτερική οργάνωση του ψυχισμού αλλά και του ψυχισμού των γύρων του, γι’ αυτό και συνήθως οι άλλοι στρέφονται σε αυτόν για να βρουν λύσεις. Προικίζει τον άνθρωπο με φρέσκα ζωντανά παλλόμενα συναισθήματα που είναι σε αρμονία με την Αλήθεια και την εξέλιξή του.

Σελήνη με Ποσειδώνα!

Η όψη αφορά καθαρά συναισθηματικές και ψυχικές ποιότητες που ενώ εκφράζονται δύσκολα μπορούν να υποστηριχτούν στην πραγματικότητα αν δεν υπάρχουν ισχυρές υποδομές και δεξιότητες. Χρειάζεται λοιπόν προσοχή όταν τα δύο αυτά ουράνια σώματα σχετίζονται, όσον αφορά παρερμηνεύσεις, πλάνες, αυτοεξαπατήσεις, ρίσκα που οδηγούν σε απογοητεύσεις, λάθος εκτιμήσεις.

Σελήνη Πλούτωνας!

Η Σελήνη συμβολίζει το σπίτι, την οικογένεια, τα κληροδοτήματα - τόσο βιολογικά όσο και υλικά - που έχουμε κληρονομήσει από την οικογένειά μας, την μητέρα, την σύζυγο, τα μέσα της θρέψης, την εγκυμοσύνη, το κοινό, το ψυχικό και συναισθηματικό πεδίο του ανθρώπου. Η συγκρουσιακή της σχέση με τον Πλούτωνα στρέφει το άτομο σε βαθιές υπαρξιακές συγκρούσεις που προβάλλονται στο εξωτερικό περιβάλλον μέσα από τους παραπάνω τομείς, γι’ αυτό και είναι σημαντικό να επιλύεται εσωτερικά η οποιαδήποτε μορφής σύγκρουση. Τέλος, να πω πως ο συμβολισμός του Πλούτωνα είναι ο πλούτος σε κάθε πεδίο. Αν κακοδιαχειριστεί θα υπάρξουν οικονομικές απώλειες καταστροφικές.


Αλίντα Κανάκη

RSSearch! module

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Εκλείψεις Ιουλίου- 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV