Γενική αστρολογική επισκόπηση Φεβρουαρίου 2018

   

Ο Φεβρουάριος φαίνεται εκ πρωτώς όψεως να είναι ένας μήνας χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς εκλείπουν οι πολλές και σημαντικές πλανητικές όψεις, μπορεί όμως να εξελιχθεί αρκετά απρόβλεπτα! Και μπορεί να είναι απρόβλεπτος επειδή τόσο ό Ήλιος, όσο και οι Ερμής και Αφροδίτη διελαύνουν από ένα ζώδιο που χαρακτηρίζεται από απρόβλεπτη συμπεριφορά, τον Υδροχόο, ενώ η ηλιακή έκλειψηστα μέσα του μήνα συντελείται επίσης στο ζώδιο του Υδροχόου.

Η πιο σημαντική όψη του μήνα, πέρα από την έκλειψη, είναι αναμφισβήτητα το τετράγωνο μεταξύ Άρη από τον Τοξότη και Ποσειδώνα από τους Ιχθείς. Πραγματοποιείται στις 17 του μήνα, αλλά η επίδραση της διαχέεται σε όλο το μήνα. Ο Άρη είναι ο πλανήτης της δράσης, ενώ ο Ποσειδώνας των οραμάτων, των ψευδαισθήσεων,  της ασάφειας και της παθητικότητας. Υπό την επίδραση του τετραγώνου αυτού μπορεί να έχουμε μια τάση για πρωτοβουλίες που θα είναι λανθασμένες, να υπάρχει κακή κρίση ή και δυσκολίες να εστιάσουμε σε δράσεις που έχουμε επιλέξει να ακολουθήσουμε.

Η όψη αυτή μπορεί επίσης να φέρει στην επιφάνεια ψεύδη και μοιχείες, προδοσίες και φαινόμενα διαφθοράς που θα πέσουν σαν κεραυνός εν αιθρία! Το τετράγωνο όμως αυτό μπορεί να αναδείξει και ζητήματα που αφορούν το ρευστό στοιχείο του πλανήτη μας, όπως είναι το νερό, το πετρέλαιο αλλά και τα αέρια, τα χημικά και τα πλαστικά. Δεν αποκλείονται γεγονότα ρύπανσης των υδάτων το μήνα αυτό, πλημμυρικά φαινόμενα ή ειδήσεις για μαζικούς θανάτους δια πνιγμού. Μια άλλη εκδήλωση της όψης αυτής μπορεί να φέρει την εκρηκτική εκδήλωση φανατισμού, που θα απελευθερώσει αρκετή βία! Τα φαινόμενα αυτά θα οφείλονται εν μέρει στο τετράγωνο Άρη-Ποσειδώνα, αλλά και σε ένα ατελές τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, καθώς και στην όψη Πλούτωνα-Κρόνου.

Κυρίαρχο όμως πλανητικό συμβάν κατά τον Φεβρουάριο θα είναι η μερική ηλιακή έκλειψη στις 15 Φεβρουαρίου στο ζώδιο του Υδροχόου, ορατή από το νότιο ημισφαίριο (Ανταρκτική, νότιο άκρο της Νοτίου Αμερικής, Νότιο Ατλαντικό και Νότιο Ειρηνικό Ωκεανό). Χαρακτηρίζεται από υψηλό βαθμό δημιουργικότητας, φέροντας στο προσκήνιο νέες ιδέες, ενθουσιασμό και θετική ενέργεια. Εάν υπάρξει ο απαραίτητος συντονισμός και καλή προετοιμασία, μπορεί να οδηγήσει σε πολύ θετικές αλλαγές! 

Έχει να κάνει με πληροφορίες, επικοινωνία και ταξίδια και θίγει ζητήματα που άπτονται του σπιτιού, της οικογένειας, των παραδόσεων, της πατρίδας και της εθνικής ταυτότητας! Όπως όλες οι εκλείψεις όμως, μπορεί να συνοδεύεται από απρόσμενα ή ασυνήθιστα γεγονότα, θετικά ή αρνητικά. Οψόμεθα λοιπόν…

 

Αλίντα Κανάκη

Μήτρας Δημήτρης

 

Αναζήτηση

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Ωροσκόπιο Αυγούστου 2018-Γενική επισκόπηση !
01 Αυγούστου 2018 Αστρολογικά Άρθρα
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Καλοκαίρι 2018- Μια πραγματικά επικίνδυνη περίοδος εκλείψεων!
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο 27 Ιουλίου 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις
Εκλείψεις Ιουλίου- 2018
27 Ιουλίου 2018 Εκλείψεις

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV