Τα πιο hot ζευγάρια του ζωδιακού κύκλου!

Τα πιο hot ζευγάρια του ζωδιακού κύκλου

Κριός με Λέοντα:

Δύο ζώδια που θέλουν να κυριαρχούν. Να δούμε ποιος θα έχει το «πάνω χέρι» στο κρεβάτι! Κάποιος από τους δύο πρέπει να συμβιβαστεί. Διαθέτετε σπάνια ενέργεια και έντονη σεξουαλική όρεξη, και ο έρωτας είναι μια ζωτική αναγκαιότητα. Έχετε κάποιες ιδιοτροπίες στο κρεβάτι, οι οποίες αφορούν τη στιγμή της κορύφωσης, αλλά και τα προκαταρκτικά παιχνίδια. Τα ατελείωτα χάδια σας κουράζουν σε σημείο να χάνετε το ενδιαφέρον σας. Αν υπολογίσει κανείς τις επιδόσεις σας, θα μπορούσε να σας χαρακτηρίσει πρωταθλητές! Κάθε φορά προσπαθείτε να ανατρέψετε το προηγούμενό σας ρεκόρ. Θέλετε να παίζετε το ρόλο του κυρίαρχου στο κρεβάτι, να έχετε τον πρώτο λόγο και να αφήνετε ελεύθερη τη φαντασία σας, χωρίς στερεότυπα και «πρέπει». Για να σας κρατήσει κάποιος κοντά του θα πρέπει να διατηρεί την ερωτική σας επιθυμία στο ''κόκκινο''!


Ταύρος με Καρκίνο:

Ο Καρκίνος, γνωστός για την ευαίσθητη φύση του, κυβερνάται από τη Σελήνη. Το γεγονός αυτός του προσδίδει έντονη κυκλοθυμία και εναλλαγές συμπεριφοράς και διάθεσης. Ο συνδυασμός αυτός όμως είναι αρκετά συμβατός καθώς και τα δύο ζώδια χαρακτηρίζονται από έντονη ανάγκη να φροντίσουν το ταίρι τους. Έτσι, ο Ταύρος μπορεί να γίνει ένας πολύ καλός φίλος για τον Καρκίνο και να καλύψει πολλές από τις ανάγκες του, παρά το γεγονός πως η πρακτική και γήινη προσέγγιση του μπορεί να έρθει σε σύγκρουση με την ευμετάβλητη προσωπικότητα του Καρκίνου. Μη ξεχνάτε πως κάποιες φορές και ο Ταύρος είναι κυκλοθυμικός, οπότε καλό θα ήταν να πάρετε ως δεδομένο, πως η συναισθηματική ταλάντευση θα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά αυτής της σχέσης! Η ερωτική σας ζωή θα είναι εντυπωσιακή. Συμπερασματικά, τα δύο αυτά ζώδια δημιουργούν έναν αρκετά πετυχημένο συνδυασμό.


Δίδυμοι με Τοξότη:

Tα δύο αυτά ζώδια δημιουργούν έναν από τους πιο ενδιαφέροντες αστρικούς συνδυασμούς. Είστε τόσο διαφορετικοί, σε σημείο που να ταιριάζετε μεταξύ σας εξαιτίας της διαφορετικότητας. Ας μη ξεχνάτε, πως τα αντίθετα έλκονται! Ο Τοξότης αρέσκεται στο να βλέπει τα πράγματα με φιλοσοφική διάθεση, ενώ ο Δίδυμος είναι πιο προσγειωμένος. Οι Δίδυμοι είναι πιο έξω καρδιά, σε αντίθεση με τον Τοξότη που δυσκολεύεται να ανοιχτεί και να εξωτερικεύσει τα συναισθήματα του. Ας μη συνεχίσουμε όμως με τα αντίθετα, γιατί ο χώρος δεν θα είναι αρκετός! Τα ταξίδια είναι κάτι που και οι δύο αγαπάτε, όπως και η περιπετειώδης ζωή. Επιπλέον, και οι δύο δυσκολεύεστε στο να δημιουργήσετε μια σταθερή σχέση, καθώς θέλετε να είστε ελεύθεροι και η ιδέα της δέσμευσης σας τρομάζει.


Παρθένος με Αιγόκερω:

Ο πρωτοποριακός-επαναστάτης Αιγόκερως κυριολεκτικά “τσακίζει” τον συντηρητισμό του οργανωτικού Παρθένου, απελευθερώνοντας τον από στεγανά κι τυπικότητες. Ο Αιγόκερως με την ορμητική του φύση θα παρασύρει τον Παρθένο σε μια περιπέτεια γεμάτη από ανατροπές κι αυξομειούμενη ένταση.


Ζυγός με Υδροχόο:

Ο κοκέτης Ζυγός κι ο Υδροχόος έχουν κοινό κυβερνήτη τους την Αφροδίτη και μπορούν από κοινού να μάθουν την εναρμόνιση και την εξισορρόπηση. Ο ονειροπόλος Υδροχόος ξέρει να εκτιμά την ομορφιά και την συντροφικότητα που είναι το ζητούμενο κάθε Ζυγού, o οποίος αρέσκεται στα τρυφερά αισθήματα του Υδροχόου, ενώ ο τελευταίος αισθάνεται ασφάλεια.


Σκορπιός με Ιχθύ:

Θετικοί και οι δύο, συναισθηματικοί. Το σεξ ότι το καλύτερο! Έχουν πολλά να δώσουν ο ένας στον άλλο. Φτάνει να καταφέρουν να βάλουν λίγο φρένο  τη ζήλια τους. Οι Ιχθύες μπορούν να ηρεμούν τους Σκορπιούς και ο Σκορπιός μπορεί να απολαμβάνει. Συμπέρασμα: Δοκιμάστε αυτή τη σχέση, θα πετύχει!


Αλίντα Κανάκη

Αναζήτηση

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2018

 

 
 

 

 

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Πίτα Λαβάς
Πίτα Λαβάς
26 Νοεμβρίου 2017 Διάφορες
15 λόγοι για να πίνετε πράσινο τσάι
15 λόγοι για να πίνετε πράσινο τσάι
26 Νοεμβρίου 2017 Ροφήματα-αφεψήματα
Μπισκότα Sam
Μπισκότα  Sam
21 Νοεμβρίου 2017 Μπισκότα - Κουλούρια
Καρδιές σφολιάτας
Καρδιές σφολιάτας
31 Οκτωβρίου 2017 Μπισκότα - Κουλούρια
Γλυκό Κουταλιού Νεραντζάκι Ρολό
Γλυκό Κουταλιού Νεραντζάκι Ρολό
16 Σεπτεμβρίου 2017 Γλυκά σιροπιαστά
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
Κεφτεδάκια κοτόπουλου
16 Σεπτεμβρίου 2017 Πουλερικά
Καρνί πατάτες με κιμά
Καρνί πατάτες με κιμά
05 Σεπτεμβρίου 2017 Πολίτικη κουζίνα

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV