Πώς αντιδρούν τα ζώδια στις εκπλήξεις;

Πώς αντιδρούν τα ζώδια στις εκπλήξεις;

ΚΡΙΟΣ:

Ο Κριός χαίρεται με οποιαδήποτε ευχάριστη έκπληξη. Αρκεί και μόνο που σκέφτηκες να του την κάνεις! Θα την εκτιμήσει και θα φροντίσει να σου την ανταποδώσει άμεσα. Αρκεί να μην προλάβεις μία δική του έκπληξη!

ΤΑΥΡΟΣ:

Ο Ταύρος εκτιμά τις εκπλήξεις, ιδιαίτερα αν είναι κάτι σε τούρτα ή ένα ωραίο γεύμα σε ένα πολύ καλό εστιατόριο. Θέλει οι εκπλήξεις να τον γεμίζουν υλικά και συναισθηματικά!

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Ο Δίδυμος δεν ενθουσιάζεται εύκολα με τις εκπλήξεις! Θεωρεί ότι κανένας δεν μπορεί να ξεπεράσει τις δικές του υπέροχες ιδέες για εκπλήξεις. Του αρκεί να είσαι δίπλα του, να τον ακούς και να τον κατανοείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Ο Καρκίνος δέχεται τις εκπλήξεις, μόνο όταν αυτές γίνονται με προσοχή και συμβαδίζουν με το πρόγραμμά του. Δε θα πρέπει να τον ενοχλήσεις και να του διαταράξεις την ησυχία!

ΛΕΩΝ:

Ο Λέων ζει για τις εκπλήξεις! Τις δέχεται πάντα και τις ανταποδίδει ακόμα καλύτερα. Ακόμα κι αν δεν ενθουσιαστεί με μία έκπληξη, δε θα σου το πει ποτέ ευθέως, απεναντίας θα σε ευχαριστήσει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Για να κάνεις μία έκπληξη σε έναν Παρθένο, θα πρέπει πρώτα να έχεις μάθει πάρα πολύ καλά τα γούστα του. Μην τον αιφνιδιάσεις, γιατί θα καταλήξετε να μιλάτε ώρες για αυτήν την έκπληξη, που στο τέλος θα χάσει το νόημά της!

ΖΥΓΟΣ:

Στον Ζυγό αρέσουν πάρα πολύ οι εκπλήξεις. Θα χαρεί τόσο πολύ, που θα σου φτιάξει τη διάθεση. Αρκεί η έκπληξη να είναι σύμφωνη με τα γούστα του! Αλλιώς, θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που του την έκανες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Όταν κάνεις έκπληξη σε έναν Σκορπιό, δε θα καταλάβεις αν του άρεσε ή όχι. Δεν εκφράζει τα συναισθήματά του, οπότε θα μείνεις με την απορία! Η έκπληξη για τον Σκορπιό είναι άλλη μία επιβεβαίωση για τον εαυτό του!

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Ο Τοξότης τρελαίνεται για τις εκπλήξεις! Να τις δέχεται και να τις κάνει! Είναι απαραίτητες για τη ζωή του και τόσο σημαντικές, που χωρίς αυτές δεν μπορεί να ζήσει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Ο Αιγόκερως δε χαίρεται ιδιαίτερα με τις εκπλήξεις! Νιώθει ότι αναγκάζεται να τις ανταποδώσει και δεν του αρέσει πολύ η ιδέα. Μπορείς, ωστόσο, να του την κάνεις, επιβεβαιώνοντάς του ότι δε θα υπάρξει άλλη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Ο Υδροχόος δε δέχεται τις εκπλήξεις από τον καθένα! Θέλει να είσαι φίλος του και να σε εμπιστεύεται. Δε θέλει βιαστικές κινήσεις από ανθρώπους που δε γνωρίζει ακόμα καλά!

ΙΧΘΕΙΣ:

Ο Ιχθύς ενθουσιάζεται με τις εκπλήξεις πολύ εύκολα! Μικρές ή μεγάλες σε αυτόν προσφέρουν μία απίστευτη ευτυχία! Φυσικά, και αυτός κάνει τις καλύτερες εκπλήξεις!


Αλίντα Κανάκη

 

Ετήσιες προβλέψεις 2017

Ετήσιες προβλέψεις 2017 για Gay

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2017 - Ετήσιες προβλέψεις

Αυτά τα δοκιμάσατε;

Ρεβανί με γιαούρτι
Ρεβανί με γιαούρτι
20 Αυγούστου 2017 Γλυκά σιροπιαστά
Bυζαντινή φανουρόπιτα
Bυζαντινή φανουρόπιτα
20 Αυγούστου 2017 Γλυκές πίτες
Συνταγή για Φανουρόπιτα
Συνταγή για Φανουρόπιτα
19 Αυγούστου 2017 Γλυκές πίτες
Αστακομακαρονάδα
Αστακομακαρονάδα
19 Αυγούστου 2017 Θαλασσινά
Εύκολη πίτα με τυρί και λουκάνικα
Εύκολη πίτα με τυρί και λουκάνικα
19 Αυγούστου 2017 Ζύμες
Πολίτικα σουτζουκάκια
Πολίτικα σουτζουκάκια
15 Μαΐου 2017 Πολίτικη κουζίνα
Πέτουρα Μακεδονίας
Πέτουρα Μακεδονίας
26 Απριλίου 2017 Ζυμαρικά

www.lay-out.gr/

TAROT DE ESTHER

Online Αγορές

WestTV News

http://www.westtvnews.gr/

 

West Channel

West Channel

AlindaTV